Biblioteca Carles Rahola

Arquitecte Mario Corea | Lluís Morán | Sebastián Guerrico
Ubicació Girona
Any 2014

El projecte es troba al centre de la ciutat, limitat per una avinguda de trànsit intens, rodejat de blocs d’habitatges de diversos llenguatges i materials.

L’entorn urbà junt amb el programa condicionen l’estratègia de disseny: per una banda geometria abstracta, determinant el seu caràcter d’edifici públic, diferenciant-se del teixit residencial que l’envolta; per altra banda nous reptes programàtics, replantejant el concepte de biblioteca, adaptant-lo al present com a lloc d’interacció social junt amb els usos tradicionals de lloc de lectura, estudi i reflexió, introspectiu i tranquil.

Fotografia Marc Torra

Ús de cookies · En aquesta web utilitzem cookies per millorar la seva experiència d'usuari en navegar per www.alumilux.cat.
Si continua navegant entenem que accepta l'ús d'aquestes cookies i la nostra Política de cookies

ACEPTAR