Habitar el buit

Josep Ferrando

Arquitecte Josep Ferrando
Ubicació Santiago de Chile
Any 2016

L’interior del Museu d’Art Contemporani es caracteritza per ser una concatenació de sales d’exposició al voltant d’un atri central que defineix l’espai i l’estructura de l’edifici. És en aquest lloc on l’espai arquitectònic pren protagonisme. La instal·lació ubicada a l’exterior proposa un diàleg amb el buit interior de l’atri, convertint-se en el seu llindar. L’ús de l’acer permet una construcció esvelta i rígida, i al mateix temps que habita la seva pròpia espaialitat, tendeix a desaparèixer o massificar-se segons la perspectiva que prenem respecte la instal·lació.

Mock-up alumilux & metall-lux
Fotografia Josep Ferrando Architecture

Ús de cookies · En aquesta web utilitzem cookies per millorar la seva experiència d'usuari en navegar per www.alumilux.cat.
Si continua navegant entenem que accepta l'ús d'aquestes cookies i la nostra Política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies